NYE PRISER FRA 1. februar 2022

Vi har fått varsel fra Telenor om at prisen på TV fra 1. februar 2022 øker med kr. 30.- pr. mnd.

For dem som har bare tv eller tv & bredband får en prisøkning på kr. 30.- pr. mnd. 

Sortland Elektro AS har et mål om at vi skal være den beste tv og internettleverandøren til innbyggerne i og rundt Sortland sentrum. Vi skal være billigst uten at det går utover kvaliteten. Vi har et lokalt kontor hvor kundene våre kan møte oss alle hverdager fra 08:30 til 16:00 Vi hjelper også våre kunder på kveld og helg via vår facebookside.

Høsten 2018 fikk våre første kunder signal på tv og internett via fiber helt inn til leiligheten. Pr. i dag så er det i Kvartal 14, Sjøgata 20 og de ferdige boligene i Kjempenhøy vi leverer med fibersignal. Neste prosjekt er resten av boligene som bygges på Kjempenhøy på Sortland. Har du kjøp leilighet her eller skal gjøre det? Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud :)

Du som kunde vil ikke merke noen forskjell på opplevelsen av å se tv eller bruke internett om du får signal via HFC-nettet(Hybrid Fiber Coax) eller om du får signalene via ren fiber.

Pris for bedrift, sameie eller borettslag- Ta kontakt på epost eller kom innom vårt kontor i Rådhusgata 1, Sortland for tilbud: post@sktv.no

Vi gjør oppmerksom på at du har rett til å si opp abonnementet ditt som følge av prisendringen med virkning fra tidspunktet prisendringen trer i kraft.

Under ser du prisene vi har i dag.