NYE PRISER FRA 1.11.2019

Fra 1. november 2019 gjør vi en stor justering på prisene våre for å tilpasse oss et tøft markedet.

Sortland Elektro AS har et mål om at vi skal være den beste tv og internettleverandøren til innbyggerne i og rundt Sortland sentrum. Vi skal være billigst uten at det går utover kvaliteten. Vi har et lokalt kontor hvor kundene våre kan møte oss alle hverdager fra 08:30 til 16:00 Vi hjelper også våre kunder på kveld og helg via vår facebookside.

Høsten 2018 fikk våre første kunder signal på tv og internett via fiber helt inn til leiligheten. Pr. i dag så er det i Kvartal 14 og Sjøgata 20 vi leverer med fibersignal. Neste prosjekt er nedenfor Kiwi på Sortland. Der vil vi også kunne levere tv og internett via fiber til alle leilighetene. Har du kjøp leilighet her eller skal gjøre det? Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud :)

Du som kunde vil ikke merke noen forskjell på opplevelsen av å se tv eller bruke internett om du får signal via HFC-nettet(Hybrid Fiber Coax) eller om du får signalene via ren fiber.

Pris for bedrift, sameie eller borettslag- Ta kontakt på epost eller kom innom vårt kontor i Rådhusgata 1, Sortland for tilbud: post@sktv.no