Vi introduserer tjenesten WIFI SUPER

Hva får du som abonnerer på WIFI SUPER?
MONTERING OG SUPPORT
WIFI SUPER inkluderer montering, installering og support av den nye MESH trådløse WIFI-teknologien. Som abonnement av denne tjenesten får du en unik bruker-ID som du bruker for å få direktesupport og som du bruker til den tilhørende appen.

SUPER DEKNING
Uansett sted i boligen, uansett dings eller frekvensbånd, har du samme SSID/nettverksnavn og passord. Nettverket sørger for at du alltid er koblet til der du får den beste ytelsen. Dermed kan du bevege deg rundt i boligen uten å merke at smarttelefonen eller laptopen skifter tilgangspunkt.

EGEN APP
Med appen kan du enkelt ha full kontroll over nettverket ditt. Her kan du se tilgangspunktene dine som et nettverkskart og i tillegg se hvem som er koblet på hvor. På denne appen finner du også nettverksinnstillinger, gjestenettverk og programvarestatus.

FORELDREKONTROLL
Med WIFI SUPER kan du også aktivere foreldrekontroll. Dette gir deg muligheten til å skape gode rammer rundt bruken internettet til de minste.

PRISER
Tjenesten koster kun 99,- pr. måned, uansett hvor mange bokser du har. Etableringspris er 399,- per. enhet.
 Full dekning i hele huset!
 Man kan utvide mesh-nettverket .(OBS. for mange enheter nær hverandre kan være uheldig)
 For en fast sum i måneden er du garantert rask support!

Hva er fordelene ved mesh?
Et mesh-nettverk er mer effektivt enn en vanlig ruter og et antall repeatere. Repeatere kommuniserer nemlig kun med ruteren og ikke innbyrdes, som enhetene i et mesh-nettverk. En annen stor fordel med et mesh-nettverk er at det alltid sørger for at du har den best mulige tilkoblingen. Det gjør det ved å velge de raskest tilgjengelige trådløse punktene, sende på den minst trafikkerte kanalen og bruke den raskeste båndbredden. 

Du slipper altså å endre nettverksoppsettet manuelt. Det kan du overlate til mesh-enhetene.

 

Mesh-Wifi i hele huset

Dessuten får du med et mesh-nettverk spredt nettverksporter for kabeltilkobling til flere steder i huset. Hver enhet inneholder nemlig et par nettverksporter i bunnen, slik at det for eksempel er lett å koble til en Smart-tv eller en pc via kabel, selv om de ikke står i nærheten av bredbåndmodemet.

 

 

Du får altså SUPER god trådløs dekning i hele huset.